Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده مدال طلا دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک توکیو با بیان اینکه بسیاری از مدال‌آوران این رشته از مشکلات اقتصادی رنج می‌برند، گفت: اگر ورزشکاری مانند من خارج از اردو مصدوم شود باید هزینه درمان را از جیب خودش بدهد چون هیچ بیمه‌ای نداریم.

امیر خسروانی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایران اکونومیست با بیان اینکه شرایط مدال‌آوران پارالمپیکی از لحاظ اقتصادی خوب نیست، اظهار داشت: در دیدار با رهبر انقلاب، معظم‌له بر عدالت ورزشی و رفع مشکلات ورزشکاران تاکید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات تا حدی مرتفع شده اما با وجود گذشت بیش از ۱۰ ماه از برگزاری بازی‌های پارالمپیک توکیو، شماری از مدال‌آوران آن آوردگاه بزرگ، گلایه‌هایی از شغل و شرایط خود دارند. من اکنون ۲۸ سال سن دارم و نهایت تا ۳۵ سالگی در ورزش باشم بعد از آن باید به‌دنبال یک شغل به عنوان منبع درآمد باشم و در آن سن شغل به راحتی پیدا نمی‌شود.

دارنده مدال طلای مسابقات دوومیدانی پارالمپیک توکیو ادامه داد: دوومیدانی یک رشته رکوردی و برای رسیدن به قله افتخار نیاز به تمرکز زیاد است. ما نباید دغدغه مسائل اقتصادی و شغل داشته باشیم اما متاسفانه اینگونه نیست. کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولین مبلغی به عنوان حقوق به ما می‌دهد اما روزهایی که در خارج از اردو هستیم هزینه زیاد می‌شود چون باید به دنبال بهترین زمین تمرین باشیم. البته در خیلی از استان‌ها امکانات لازم برای ورزشکاران معلول وجود ندارد و این کار را برای مدال‌آوران سخت کرده است. من اگر بخواهم خارج از شهرستان گناوه تمرین کنم باید با هزینه شخصی یک خانه اجاره کنم. مدتی در شیراز بودم اما هزینه‌های آن بالا بود.

خسروانی این را هم عنوان کرد: هزینه بالای اسکان در دیگر شهرستان‌ها موجب شده تا تمریناتم را در شهرستان گناوه پیگیری کنم. این شهرستان امکانات خیلی کمی دارد. برای پرش طول نیاز به یک پیست با خاک است اما پیست گناوه این امکانات را ندارد و پر از سنگ است. در گذشته به خاطر این پیست مصدوم شدم و هنوز این مصدومیت بهبود پیدا نکرده است. اگر بخواهم آشیل پایم را جراحی کنم باید بیش از یکسال خانه‌نشین باشم. با مصدومیت تمرینات را پیگیری می‌کنم و خدا را شکر شرایط خوبی دارم. اکنون نیز در اردو تیم ملی هستیم و باید خود را برای مسابقات جهانی که اواخر شهریور در مراکش برگزار می‌شود آماده کنیم. با تمرینات فدراسیون امید دارم که بهترین نتیجه را در آن کشور به ثبت برسانم.

ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در پاسخ به علت غیبتش در مسابقات انتخابی در اردیبهشت‌ماه گفت: در آن زمان مصدوم بودم و ترس از تشدید مصدومیت موجب شد تا قید رقابت را بزنم اما اکنون شرایط بسیار خوبی دارم. اردوهای آماده‌سازی برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در دستور کار بود که متاسفانه این بازی‌ها به تعویق افتاد. تعویق این بازی‌ها به سود من نبود. البته هنوز زمان برگزاری این دوره از بازی‌ها مشخص نیست.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: محمود خسروی وفا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محمود خسروی وفا مدال آوران بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی
  • تیم ملی گلبال به فینال پارالمپیک فکر می‌کند
  • ورزشکار کرمانی مدال پارالمپیک را به سردار حاجی‌زاده تقدیم کرد